Hd5 Hd4 Hd2 Hd7 Hd6 Hd3

Lid worden

Wilt u lid worden van Delta Chapter Holland? Download dan hieronder het inschrijfformulier en stuur dit op naar:

Postadres: Delta Chapter Holland

Vogelven 30

4631 MP Hoogerheide

Download het inschrijfformulier

 

 

logo HOGHarley Owners Group (HOG) is een wereldwijde fabrieksorganisatie welke in 1983 is opgericht door de Harley Davidson Motor Company met haar zetel in Milwaukee Amerika. Dit als doel het bieden van voordelen en diensten op het gebied van motorrijden over de gehele wereld en om nauwe banden te creëren tussen de HD- rijder/ster, de dealer en de HD Motor Company. Iedere geautoriseerde Harley Davidson  dealer kan een regionale afdeling van de HOG (Chapter) oprichten.

De coördinatie is in handen van de importeur. Daarnaast is er een overkoepelende organisatie.

Op ieder niveau worden er jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd. Zo houdt HOG Europa ieder jaar een gigantische rally van woensdag tot en met zondag in één van de aangesloten Europese landen. HOG Benelux organiseert ook ieder jaar een Rally evenals Safe Riders Trainingen en de Road – captains cursussen.

 

Lidmaatschap van de HOG kent een aantal voordelen die uitvoerig beschreven staan in de folder “Benelux lidmaatschapsinformatie”. Zo zijn er kortingen bij nationale en internationale rally’s, gratis het European Touring Handboek, een gratis abonnement op HOG Tales en HOG Newsletter. Ook het Fly en Ride program en het HOG Travel Centre noemen wij graag. Wanneer je een nieuwe Harley hebt gekocht ben je automatisch een jaar lid van de HOG. Heb je een gebruikte Harley gekocht, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Indien je interesse hebt voor het lidmaatschap en je wilt je aanmelden bij de HOG, haal dan een inschrijfformulier bij de balie van Motoport Goes. Een ander voordeel is dat wanneer je een verzekering afsluit bij Havelaar & van Stolk dat een mooie korting krijgt, informatie kun je vinden bij Havelaar & van Stolk : 010-2816746 of www.havelaar.com

 

Delta Chapter Holland is je regionale Chapter en verbonden aan Motoport Goes.  Wij organiseren jaarlijks Ride Outs, één of meerdere weekenden en soms ook naar het buitenland.

Het Chapter houdt jaarlijks een ledenvergadering, maandelijks zijn er Chapter middagen bij Motoport.

De sponsoring dealer geeft korting op alle HD-artikelen (behalve op motoren en door de dealer aangegeven artikelen).

Voor verdere informatie kun je terecht bij de Director, e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer je een Harley rijdende dame bent, kun je ook bovenop het HOG lidmaatschaplid, gratis lid worden van de Ladies of Harley (LOH), voor meer informatie kun je terecht bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inschrijven als lid van Delta Chapter Holland kan alleen indien je lid bent of wordt van de HOG. Het inschrijfgeld voor het Chapter bedraagt eenmalig € 15 en de contributie € 30 per jaar.

 

Wanneer je eerst kennis wilt maken, rijdt dan een keer vrijblijvend mee met één van de ride-outs. De agenda vind je op onze website.  In dat geval dien je wel een vrijwaringverklaring in te vullen en te ondertekenen. Wij kijken er naar uit ook jou te mogen begroeten binnen ons Chapter. Wij zullen je ervan overtuigen, dat het inderdaad een goede zet is om lid te worden van DELTA CHAPTER HOLLAND.